Οι ευχαριστίες του Πυράσου σε Βαγγελάκο και Χαλάτση

Δύο παίκτες που προσέφεραν πολλά και είχαν συμμετοχή στις επιτυχίες του Πυράσου τα τελευταία χρόνια αποχαιρέτησε η κυανόλευκη ομάδα με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της. Ο λόγος για τον Κώστα Βαγγελάκο που έφυγε έχοντας 102 συμμετοχές και τέσσερις τίτλους την τετραετία 2012-2016 και τον Σπύρο Χαλάτση που υπερασπίστηκε την εστία του Πυράσου στη Γ’ Εθνική. Ως γνωστόν, ο Καρδιτσιώτης μέσος θα παίξει στον Ατρόμητο Παλαμά και ο έμπειρος γκολκίπερ επέστρεψε στον ΓΣ Αλμυρού.

Η ανακοίνωση για τον Βαγγελάκο: “Όταν το καλοκαίρι του 2012 ήρθε στην ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι είχε μια πετυχημένη σεζόν στον ΓΣ Αλμυρού, ο Κώστας Βαγγελάκος ήταν άγνωστος στο φίλαθλο κοινό της Νέας Αγχιάλου. Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια και κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Πυράσου. Τέσσερα χρόνια με 102 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος με την Αργώ στο στήθος, με 2 πρωταθλήματα Α’ Τοπικής Κατηγορίας και 2 Κύπελλα ΕΠΣΘ, 2 χρονιές στη Γ’ Εθνική. Ο μεγαλύτερος τίτλος που κέρδισε ήταν η αγάπη όλων στην πόλη και την ομάδα, το δέσιμό του με τον Πύρασο. Για κάθε μία από τις εμφανίσεις σου, για κάθε ένα πετυχημένο τάκλιν, για κάθε μία μεταβίβαση, για όλες τις στιγμές πάθους που ζήσαμε μαζί για τον Πύρασο, φίλε Κώστα, η διοίκηση του συλλόγου σε ευχαριστεί και σου εύχεται ό,τι καλύτερο στη ζωή και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Η πόρτα του Πυράσου θα είναι πάντα ανοιχτή”.

και η ανακοίνωση για τον Χαλάτση: “Ο Σπύρος Χαλάτσης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας και η διοίκηση του Πυράσου αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για τα όσα προσέφερε κατά τη διετή παρουσία του στη Ν. Αγχίαλο. Είχε σημαντική συμβολή στην πορεία του Πυράσου στη Γ’ Εθνική καταγράφοντας 44 συμμετοχές, επέδειξε υπευθυνότητα, συνέπεια και κέρδισε όλους τους ανθρώπους της ομάδος με τον χαρακτήρα του. Φίλε Σπύρο, καλή επιτυχία στη συνέχεια της ζωής και της ποδοσφαιρικής σου πορείας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.