Οι ελλείψεις στοίχισαν στον Αιολικό την ήττα από το Μουζάκι

Ο Αιολικός παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις στο παιχνίδι κατάταξης για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την ομάδα του Μουζακίου με 64-72 στο κλειστό του Μουζακίου.
Με απόντες τους Κανούλη, Δαρτιώτη, Χατζή, Σπανόπουλο, Βαγιόπουλο, Αντωνίου για διάφορους λόγους ο Αιολικός παρατάχθηκε με δέκα παίκτες, δύο εκ των οποίων ήταν από το παιδικό. Παρόλ’ αυτά η ομάδα του Αντώνη Σαμαρά ήταν μπροστά στο σκορ με οκτώ πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Όμως, όλα ανατράπηκαν στο πολύ άσχημο για την ομάδα του Βόλου τρίτο δεκάλεπτο, καθώς με επιμέρους σκορ 8-21 το Μουζάκι όχι μόνο ανέτρεψε τη διαφορά, αλλά πέρασε μπροστά και με πέντε (49-54), χωρίς ο Αιολικός να μπορέσει να αντιδράσει.
Δεκάλεπτα: 20-17, 41-33, 49-54, 64-72
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σαμαράς): Ζαρνακούπης, Σέρρης 9, Σαμαράς 26 (5), Λογοδότης 2, Σούλης 13, Γεωργακόπουλος, Καραγιώργος, Μπούρας 7, Στρέζος, Παπανικολάου 7
Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ(Πλακιάς): Κουρμέτζας 4,Μεμπρί 15 (2),Τσιτσάνης 12, Γκράβας 12,Φωτίου 14 (1),Ομερί, Στράτσελος 11,Κωσταντάκος 4, Καλλιώρας, Πεζλής, Γκαραβέλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.