Οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού Β. για τη σεζόν 2018-19

Ο Ανδρέας Κικίλιας, υπεύθυνος γραφείων και γραμματείας του Ολυμπιακού Βόλου, δήλωσε πολύ χαρούμενος, που επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας που τον συγκίνησαν με την προσέγγιση που του έκαναν. Αμέσως μετά παρουσίασε τους παίκτες που ανανέωσαν έναν προς έναν, όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τον μοναδικό απόντα για προσωπικούς λόγους να είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Παλιούρας.

Φυσικά ξεχωριστό κομμάτι της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας, τις οποίες φορούσαν πέντε όμορφες κοπέλες (Μουρτζίνου Μελίνα, Σαρρή Έλενα, Πούλιου Κάλυ Πούλιου Αρετή, Παπουτσή Ανθή). Η μία είναι η κλασική ερυθρόλευκη, η δεύτερη λευκή με κόκκινη ρίγα και η τρίτη είχε πιο ουδέτερο χρώμα, το γκρι, ενώ υπήρχαν και δύο εμφανίσεις τερματοφυλάκων, η μία πορτοκαλί και η άλλη κίτρινη φωσφοριζέ. Οι κοπέλες πέρασαν από το γεφυράκι που ένωνε τις δύο άκρες της πισίνας της Φίλιας Γης, για να δει όλος ο κόσμος τις φανέλες.

Όπως αναγραφόταν και στις φανέλες, η εταιρεία ΙΑΜΑ, που εδρεύει στην Ελβετία, θα είναι ο μέγας χορηγός του Ολυμπιακού Βόλου για την περίοδο 2018-19. Πρόκειται για μία εταιρεία που παράγει και εμπορεύεται μεταλλικό κα ανθρακούχο νερό. Η διάθεση των προϊόντων της θα ξεκινήσει περίπου σ’ ένα μήνα στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που τη διαφημίζει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.