Οι επιτυχίες του ΝΟΒ-Α στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θαλάσσης

Το Σαββατοκύριακο  8-9/6/2019, πραγματοποιήθηκε με συνδιοργανωτή την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ-Α στον Άναυρο, στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοικτής Θάλασσας.

Συμμετείχαν 24 Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 100 κολυμβητές-τριες.

Οι αθλητές κολύμπησαν στα 2.5, 5, 7.5 και 10 χιλιόμετρα σε οριοθετημένο στίβο 1250 μ.

Πρωταθλητής Σύλλογος ανακηρύχθηκε ο ΟΣΦΠ, με δεύτερο τον ΑΟΠ Φαλήρου και τρίτο τον ΝΟΒ-Α.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών του ΝΟΒΑ:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 5η θέση Τριανταφυλλίδη Εύη, 6η θέση Αποστολάκη Έρικα

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: 2η θέση Τριανταφυλλίδη Μαρίνα

2η θέση στο ομαδικό 5km στην κατηγορία 19 ετών και κάτω με τους: Μπέτα Ιωάννη, Αποστολάκη Έρικα, Τριανταφυλλίδη Εύη, Λαμπριάδη Κων/νο.

Οι αγώνες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οργανωτικά και αγωνιστικά , αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες Συλλόγους αλλά και στην Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Υπήρξε τεχνική υποστήριξη από εθελοντές αλλά και από τη Διοίκηση μαζί με την τεχνική ηγεσία της ΚΟΕ, από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, από το Λιμενικό Σώμα με μόνιμη παρουσία σκάφους καθώς και από τα τμήματα της Ιστιοπλοΐας και του Κάνοε-Καγιάκ του Ομίλου, για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και την προστασία των κολυμβητών-τριών. Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μίλησε στους αθλητές και προπονητές και έκανε τις βραβεύσεις της Κυριακής στους πρωταθλητές..

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν όλους για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στους αγώνες και συγχαίρουν τους αθλητές τους για τις διακρίσεις τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.