Η ΕΠΟ έκανε επαφή με τον Φερνάντο Σάντος για την Εθνική Ελλάδας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, έχει δηλώσει πως θέλει τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και φαίνεται πως η Ομοσπονδία έκανε μια πρώτη κίνηση σε αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6” η πλευρά της ΕΠΟ είχε επικοινωνία με τον Φερνάντο Σάντος, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας.

Στην επαφή των δυο πλευρών διαπιστώθηκαν τα… δεδομένο προβλήματα που υπάρχουν, καθώς ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, ενώ οι Ίβηρες θα δώσουν τον Μάρτιο μεγάλη “μάχη” -μέσω των πλέι οφ- για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ίδια στιγμή, τα οικονομικά δεδομένα απέχουν πολύ από τις δυνατότητες της ΕΠΟ, αφού το κασέ του Φερνάντο Σάντος απέχει πολύ από τις “γαλανόλευκες” δυνατότητες.

Στη λίστα της Εθνικής -που συνεχώς ανανεώνεται- βρίσκονται περιπτώσεις από την αγορά της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, που γράφτηκε στην Ιταλία, δεν επιβεβαιώνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.