Η ΕΠΟ πήρε θέση στα σενάρια για Φερνάντο Σάντος στην Εθνική

«Φωτιές» πήγε να ανάψει το σενάριο των Πορτογάλων, αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με αυτό, ο τεχνικός που αποτελεί παρελθόν για την Εθνική απ’ τη χώρα της Ιβηρικής, αποτελεί το διακαή πόθο της ΕΠΟ προκειμένου να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κάτι που προϋποθέτει και απομάκρυνση Γκουστάβο Πογέτ.

Η Ομοσπονδία δεν άφησε το σενάριο να αιωρείται και σχεδόν άμεσα πήρε θέση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις όποιες φήμες περί επιστροφής του Φερνάντο Σάντος. Αυτό που τονιζόταν μάλιστα, είναι πως η Εθνική έχει προπονητή, τον Γκουστάβο Πογέτ, το έργο του οποίου είναι επιτυχημένο.

Χαρακτηριστικά απ’ την ΕΠΟ λέχθηκε πως σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αλλαγή προπονητή στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών, διαψεύδεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Προπονητής της Εθνικής Ομάδας είναι ο Γουστάβο Πογέτ, το έργο του οποίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και περιβάλλεται με πλήρη εμπιστοσύνη. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.