Η «ερυθρόλευκη» σκέψη στην Κοζάνη

Για τον αγώνα της Κυριακής στη Νεάπολη προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Γενικότερα είναι ικανοποίηση από το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδιού, ωστόσο πέρα από τις επισημάνσεις του προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη για τα πράγματα στα οποία περιμένει να δει βελτίωση, δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο πέρα από την έναρξη της προετοιμασίας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη Κοζάνη.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ομάδα από τον νομό Κοζάνης που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, αυτήν τη φορά εντός έδρας, καθώς είχε προηγηθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΑΕΠ εκτός, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωρίσει την ήττα 2-0.

Η Κοζάνη είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας αυτή τη στιγμή η οποία παραμένει αήττητη. και έχει κάνει το τρία στα τρία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οπότε, αβίαστα γίνεται κατανοητό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να χρησιμοποιήσει στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα του για να διεκδικήσει τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή, στις 3 μετά το μεσημέρι και στο στάδιο της Νεάπολης, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος για επίσημο παιχνίδι, μιας και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Στεφανοβικείου για τον αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνος!

Η προετοιμασία ουσιαστικά αρχίζει σήμερα αφού χθες Τρίτη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν ρεπό ενώ είχε προηγηθεί η αποθεραπεία της Δευτέρας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρονται από πλευράς «ερυθρόλευκων» οπότε θεωρητικά και καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο στη βαθμολογία με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του τεχνικού επιτελείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.