Η Εθνική ποδοσφαίρου έχασε το τρένο για το Κατάρ στο Κόσοβο

Παλιές κακές ημέρες θύμισε η Εθνική ομάδα που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο Κόσοβο (η τρίτη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ μετά την Ισπανία και τη Γεωργία) και ουσιαστικά βλέπει τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ να εξανεμίζονται. Η ομάδα του Φαν ‘τ Σχιπ ήταν κάκιστη, ναυάγησε στην Πρίστινα και νωρίς νωρίς μένει εκτός στόχου καθώς την ίδια στιγμή που έχει συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς σε τρεις αγώνες, η Ισπανία έχει φτάσει τους 10 σε πέντε ματς και η Σουηδία τους 9 σε τρία ματς, ενώ και το Κόσοβο έχει τέσσερις πόντους!

Η Ελλάδα στο 45’+2′ βρήκε ανέλπιστα ένα γκολ με βάση την εικόνα της μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Μπακασέτας πάσαρε εξαιρετικά προς τον Δουβίκα, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ για την ελληνική ομάδα (0-1).

Στο β’ ημίχρονο η Ελλάδα κινήθηκε και πάλι σε… ρηχά νερά. Έτσι, στο 93′ ο Μουρίκι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Βλαχοδήμου και γενικώς όλης της αμυντικής γραμμής και ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Κόσοβο: Μούριτς, Χαντεργκιονάι, Αλίτι (78′ Φαζλίι), Ραχμάνι, Βοϊβόντα, Μπέρισα (78′ Λοσάι), Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (84′ Μουσλίγια), Ράσιτσα, Μουρίκι, Καστράτι (46′ Μπίτικι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (89′ Κυρ. Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας, Γιαννούλης, Δουβίκας (63′ Μάνταλος), Παυλίδης (80′ Φούντας).

Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου

  1. Ισπανία 10 (11-5) – 5 αγ.
  2. Σουηδία 9 (6-1) – 3 αγ.
  3. Κόσοβο 4 (3-7) – 4 αγ.
  4. Ελλάδα 3 (3-3) – 3 αγ.
  5. Γεωργία 1 (2-9) – 5 αγ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.