Η μεγάλη αδυναμία του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου ο γιος του Θάνος

O πατέρας του παθιαζόταν απίστευτα μέσα στο παιχνίδι, ενώ έκανε και μία πολύ σημαντική καριέρα στις εθνικές κατηγορίες, κυρίως με τη φανέλα της αγαπημένης του Νίκης Βόλου. Όλη του η ζωή είναι το ποδόσφαιρο, αφού συνέχισε να βρίσκεται στον χώρο -μην αντέχοντας μακριά απ’ αυτόν- ως προπονητής, έχοντας αναλάβει από πρόπερσι την τεχνική ηγεσία της Αγχιάλου, την οποία ανέβασε στην Α’ ΕΠΣΘ, και έχοντας θητεία και σε άλλες ομάδες του Τοπικού. Ωστόσο, ο γιος έχει τελείως άλλες προτιμήσεις και με το ποδόσφαιρο δεν ασχολείται καθόλου.

Ο λόγος για τους Θοδωρή και Θάνο Ανδρουτσόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο των Λεχωνίων για το φιλικό της Αγχιάλου με την Ένωση Λεχωνίων Νηλέας και πόζαραν στον φακό του Magnesiasports, με τον 14χρονο Θάνο, που είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και εμφανισιακά μοιάζει μεγαλύτερος, να έχει ήδη ξεπεράσει τον πατέρα του στο ύψος.

Ο Θάνος, που ο Θοδωρής τον πειράζει ότι είναι ο … μάνατζερ του, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το φιλικό και μας εκμυστηρεύτηκε ότι του αρέσει το τάε-κβον-ντο και η σκοποβολή. Όμως, με το ποδόσφαιρο, όπως είπαμε, είναι … μακριά και αγαπημένοι, κάτι που δε μειώνει καθόλου τη μεγάλη αδυναμία που έχει ο Θοδωρής στον γιο του και η οποία η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.