Η μητέρα του Βολιώτη ποδοσφαιριστή Ηλία Γκίκα στο Master Chef 4

Η μητέρα του Βολιώτη ποδοσφαιριστή Ηλία Γκίκα, που φέτος αγωνίζεται στην Α.Ε. Καρίτσας,  συμμετέχει στο γνωστό τηλεπαιχνίδι MasterChef 4, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας.

Η Γιώτα Γκίκα, που είχε τσιπουράδικο στη Γρηγορίου Λαμπράκη και τώρα έχει στην περιοχή του Οξυγόνου, εμφανίστηκε χθες στο trailer του Star και σήμερα Τετάρτη πέρασε την πρώτη δοκιμασία και πήρε την ποδιά από τους κριτές, περνώντας στην επόμενη φάση. Μάλιστα στα παρασκήνια ήταν ο γιος της, στην αγκαλιά του οποίου έπεσε και πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία στο γνωστό ριάλιτι.

Όταν η Γιώτα ρωτήθηκε τι θα κάνει τα χρήματα αν κερδίσει, είπε ότι θα δώσει τα 50.000 ευρώ στο γιο της, για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Στη συνέχεια αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της είναι ποδοσφαιριστής και ότι υποστηρίζει τον Πανιώνιο (θυμίζουμε ότι σε μικρότερη ηλικία, όταν αγωνιζόταν στην Α.Ε. Διμηνίου, είχε δοκιμαστεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης συνοδευόμενος από τον Κώστα Μπράτσο) ο ένας εκ των τριών κριτών, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι Πανιώνιος, είπε χιουμοριστικά ότι θα τον πάρουν στην ομάδα, αν τους δώσει και τα 50 χιλιάρικα του τροπαίου.

Πάντως, ο Ηλίας Γκίκας μέσα σε λίγη ώρα από τη στιγμή που προβλήθηκε η πρώτη δοκιμασία της μητέρας του στο παιχνίδι, έχει δεχθεί το ένα μετά το άλλο μηνύματα και τηλεφωνήματα. Και ο ίδιος ήταν παρών στα γυρίσματα που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και δίπλα στη μητέρα του, η οποία ερωτώμενη από τους κριτές τι θα κάνει με το μαγαζί, απάντησε ότι θα βάλει πινακίδα “Κλειστόν λόγω Master Chef”. Βέβαια, αυτές τις μέρες είναι κανονικά στο μαγαζί της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.