Η μόνη σκέψη στα πλέι άουτ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με φόντο το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει ν’ αγνοεί τη νίκη φέτος, παρά την προσπάθεια που έχει καταβάλλει στο φετινό πρωτάθλημα, και αναγκαστικά σκέφτεται μόνο τα πλέι άουτ και τα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές του για την παραμονή.

Βασικά, ένα ροζ φύλλο αγώνα το είχαν κατακτήσει οι «ερυθρόλευκοι», αλλά αυτό είχε γίνει απέναντι στον ΑΓΣΙ, που αποχώρησε στη συνέχεια από την κατηγορία, οπότε το παιχνίδι διαγράφηκε από τη φετινή χρονιά και βαθμολογικά είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Οπότε, ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει ουραγός με 15 βαθμούς, και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα του πρωταθλήματος για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου 4 Μαρτίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στον Βόλο.

Αν και η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι μία ομάδα που παλεύει κι αυτή για την παραμονή, εντούτοις είχε εύκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Νίκου Μπουντούρη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο είχε επικρατήσει με 35 πόντους διαφορά (87-52). Βέβαια, από τότε ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αλλάξει πάρα πολύ όσον αφορά το ρόστερ του (με προσθαφαιρέσεις παικτών), αλλά και πάλι δεν έχει αλλάξει στόχο. Η διαδικασία των πλέι άουτ είναι στο μικροσκόπιο, διεκδικώντας την παραμονή σ’ αυτήν, ξέροντας πάντως ότι η επίτευξη αυτού του στόχου μόνο εύκολη δεν είναι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.