Η νέα Διοίκηση της Δάφνης- Παραμένει στον πάγκο ο Τουρσούγκας

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δάφνης και αποφάσισε την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τουργούγκα. Ακολουθεί σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου και αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:
«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δάφνης, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2022. Η σύνθεση είναι η κάτωθι:
Πρόεδρος: Ιωάννης Τσάτσος
Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Πλήκας
Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Ντούσης
Ταμίας: Ιωάννης Τερλαξής
Γενικός Αρχηγός: Χαράλαμπος Τσαρέλας
Έφορος Υλικού: Νικόλαος Παλέντζας
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Σοφία Παυλίδη
Στην εκλογική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, αρκετά ήταν τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή σε αυτήν. Όλοι μαζί συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα για το μέλλον της ομάδας μας και εκφράστηκε ευρεία στήριξη στην νέα διοίκηση που εκλέχθηκε. Εκφράστηκε επίσης μεγάλη ικανοποίηση για την ένταξη του σωματείου στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων και για την δουλειά που έγινε σε αυτό το επίπεδο. Το νέο διοικητικό συμβούλιο μετά την συγκρότηση σε σώμα ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τουρσούγκα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον οποίο οριοθέτησε τους στόχους της χρονιάς. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, καθώς και οι πρώτες μεταγραφές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.