Οριστικά Σάββατο το Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Φαρσάλων

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι έγινε δεκτό από την ΕΠΟ το αίτημά της να διεξαχθεί το Σάββατο στις 16.00 αντί για την Κυριακή το εντός έδρας ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Π. Μαγουλάς εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Έτσι, η ομάδα σε μία δύσκολη γι’ αυτή βδομάδα θα έχει μία παραπάνω μέρα ξεκούρασης ενόψει του αγώνα στη Θήβα την Τετάρτη 18/10. Αναλυτικά:”Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους πως η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 14/10/2017 και ώρα 16:00 στη δεύτερη δηλωμένη έδρα της ομάδας μας, το Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, λόγω εργασιών συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Με νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για τις τιμές εισιτηρίων αλλά και την διαδικασία εισόδου την ημέρα του αγώνα”.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Αχιλλέας Φαρσάλων: “Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, το οποίο εν τέλει θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/10 και ώρα 16:00, αντί της προγραμματισμένης Κυριακής.

Έπειτα από αίτημα της ομάδος της Νίκης Βόλου για τη διεξαγωγή του αγώνα τη συγκεκριμένη ημέρα και σε συνάρτηση με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της ομάδος μας, η Επιτροπή Διεξαγωγής του πρωταθλήματος συνεδρίασε πριν λίγο όπου και έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.