Η Ντόρτμουντ προσέγγισε τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να παραμένει χωρίς ομάδα μετά το «διαζύγιο» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Δεκέμβριο του 2018, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη θαυμαστές στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Πρόσφατα το όνομά του ακούστηκε για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία διακρίνει έως τώρα αγωνιστική αστάθεια ενώ γράφτηκε ότι είχε επαφή με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Πορτογάλος «έπαιξε», επίσης, για τον πάγκο της Τότεναμ, που δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα η θέση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να «τρίζει».

Σήμερα, η γερμανική Bild ήρθε να προσθέσει ακόμη έναν υποψήφιο μνηστήρα για την περίπτωση Μουρίνιο, καθώς το σημερινό πρωτοσέλιδό της είναι αφιερωμένο σε αυτόν.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι αποτελεί τον πρώτο στόχο των Βεστφαλών της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ αναφέρει πως ο διάσημος τεχνικός έχει ξεκινήσει μαθήματα γερμανικών.

Η Ντόρτμουντ προσφέρει στον Special One ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και το κίνητρο να είναι αυτός που θα διακόψει την (επταετή) κυριαρχία της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, συν το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι «κιτρινόμαυροι» μετέχουν ανελλιπώς.

Να σημειωθεί ότι και το στο αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports, στο οποίο ο Μουρίνιο απασχολείται ως τηλεσχολιαστής τους τελευταίους μήνες, έκανε λόγο για επαφή με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοάχιμ Βάτσκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.