Η οικογένεια του ΕΟΣ Βόλου θρηνεί για την απώλεια του Παναγιώτη Αλεξόπουλου

Ανακοίνωση για την απώλεια του μέλους του Παναγιώτη Αλεξόπουλου, εξέδωσε ο ΕΟΣ Βόλου και στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «Σαν μέλος του Ε.Ο.Σ Βόλου, έδειχνε πάντοτε διάθεση να μας εξυπηρετήσει και να μας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που εκφράζαμε και ήταν πάντα δίπλα μας». Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΣ Βόλου, αναφέρει τα εξής:
«Δεχθείτε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών του Συλλόγου, των αθλητών και των προπονητών.
Λάτρης της χιονοδρομίας και του χιονοδρομικού κέντρου, η ανιδιοτελής προσφορά του Παναγιώτη εκτιμήθηκε πολλές φορές. Σαν μέλος του Ε.Ο.Σ Βόλου, έδειχνε πάντοτε διάθεση να μας εξυπηρετήσει και να μας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που εκφράζαμε και ήταν πάντα δίπλα μας.
Παρά τις προσπάθειες του Ιατρού του κέντρου αλλά και μελών του Συλλόγου, δυστυχώς είχαμε την τραγική αυτή κατάληξη του πολύ καλού φίλου Παναγιώτη.
Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας στην σύζυγο του Μαρία και στα παιδιά του Φιλοκτήτη και Κατερίνα που είναι αθλητές του Συλλόγου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.