Η Olé συνδέει τον ΝΠΣ Βόλος με τον Νικολάς Μπουρντίσο

To μέλλον της ιδιοκτησίας του ΝΠΣ Βόλος παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τη μέρα που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος ανέφερε έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για την πώλησή της σε ξένο fund, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστή, Νικολάς Μπουρντίσο, εμπλέκεται στην όλη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Olé, ο Αργεντίνος πρώην αμυντικός των Μπόκα, Ίντερ, Ρόμα, Τζένοα και Τορίνο, που έχει εργαστεί και ως τεχνικός διευθυντής στην Μπόκα Τζούνιορς, ταξίδεψε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες για να συζητήσει το θέμα, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το fund αποτελείται από επενδυτές διαφόρων εθνικοτήτων, αλλά η βάση του είναι στην Αργεντινή.

Mάλιστα, όπως διέρρευσε και σε ΜΜΕ της Αργεντινής, θέλει να τοποθετήσει τον Νικολάς Μπουρντίσο επικεφαλής του εγχειρήματος σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα καθώς η Ιντεπεντιέντε έχει προσεγγίσει τον Μπουρντίσο για ν’ αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Χόρχε Μπουρουτσάγκα.

Με πληροφορίες από sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.