Η ολική επαναφορά του Νεϊμάρ

Πριν από μόλις μερικές εβδομάδες οι οπαδοί της ομάδας του τον αποδοκίμαζαν, εν πολλοίς όχι αδικαιολόγητα, αφού δεν έκρυβε την επιθυμία του να αποχωρήσει για να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο, υποβάλλοντας σε «καψόνια» διοίκηση και προπονητή.

Τελικά ο Νεϊμάρ έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να τον «επαναπατρίσει» και η όποια γκρίνια ξεχάστηκε όταν ο Βραζιλιάνος άρχισε να σκοράρει και να δίνει σημαντικές νίκες στην ομάδα του.

Όπως συνέβη χθες, για παράδειγμα, με τον Βραζιλιάνο διεθνή να πετυχαίνει στο 87΄ το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί της Λιόν και όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν σημείωσε το 1-0 στο 90΄, απέναντι στη Στρασμπούρ.

«Είναι 100% μαζί μας. Είναι 100% μέσα στην ομάδα. Γελάει και αστειεύεται με τους συμπαίκτες του. Είναι απολύτως εδώ, μαζί με τους υπόλοιπους. Είναι τόσο φυσικό και συνάμα τόσο απαραίτητο», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ.

«Είναι ένα πολύ συναισθηματικό παιδί. Αυτός ήταν μόλις ο τρίτος του αγώνας σε τέσσερις μήνες. Ο Νέι είναι πάντα αποφασιστικός και δημιουργικός. Και κοιτάει πάντα μπροστά», συμπλήρωσε ο τεχνικός της παριζιάνικης ομάδας.

Όσο για το τι λέει ο ίδιος; «Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Απέναντι στη Λιόν πετύχαμε μεγάλη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Σίγουρα, τα γκολ ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μου και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την Παρί να κατατακτήσει τίτλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.