Οι ομάδες με κοινή έδρα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Στην κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα (17/9) στο κέντρο Μαρκίζ για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ δόθηκαν λόγω κοινής χρήσης γηπέδων από ορισμένες ομάδες κλειδάριθμοι από τη διοργανώτρια αρχή και έγινε γνωστό ότι τόσο το Βοηθητικό του ΕΑΚ όσο και το Βασδέκειο θα χρησιμοποιούν από τέσσερις ομάδες.

Μάλιστα βγήκε και η είδηση ότι ο Πύρασος δήλωσε ως έδρα το Βοηθητικό του ΕΑΚ κι εκεί εκτός απροόπτου θα δώσει και τον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου. Το ίδιο γήπεδο θα χρησιμοποιούν και ο Σαρακηνός της Α’ ΕΠΣΘ και η Δύναμις της Γ’ ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν κλειδάριθμοι :

-στα σωματεία Ηρακλής Βόλου της Α’ κατηγορίας και Πανιώνιος της Β’ κατηγορίας, για να μη συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες τους λόγω κοινής χρήσης του Βασδέκειου, όπου θα αγωνίζονται επίσης Αθλητικό  Κολλέγιο Νίκης και Ερμής της Γ’ ΕΠΣΘ.

-στα σωματεία Πύρασος της  Α’ κατηγορίας και Τοξότης της Β’ κατηγορίας, για να μη συμπίπτουν οι αγώνες τους λόγω κοινής χρήσης του Βοηθητικού του ΕΑΚ.

-στα σωματεία Μαγνησιακός της Α’ κατηγορίας και Νέος Μαγνησιακός της Γ’ Κατηγορίας, λόγω κοινής χρήσης του γηπέδου του Μαγνησιακού.

-στα σωματεία Ιάσων Άλλης Μεριάς της Β’ κατηγορίας και Ιωλκός της Γ’ κατηγορίας, για να μη συμπίπτουν οι αγώνες τους λόγω κοινής χρήσης του γηπέδου της Άλλης Μεριάς.

Ειδικοί κλειδάριθμοι δόθηκαν:

-στα σωματεία Δάφνη και Παγασητικός της Β’ ΕΠΣΘ λόγω κοινής χρήσης του γηπέδου του Διμηνίου. Πάντως η Δάφνη θα χρησιμοποιεί, όποτε υπάρχει η δυνατότητα και το γήπεδο της Νεάπολης.

-στα σωματεία Άνθιμος Γαζής και Α.Ε. 2002 λόγω κοινής χρήσης του γηπέδου του Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

-στα σωματεία Αθλητικό  Κολλέγιο Νίκης και Ερμής της Γ’ ΕΠΣΘ λόγω κοινής χρήσης του Βασδέκειου.

Κλειδάριθμος δε χρειάστηκε να δοθεί σε κάποιο από τα σωματεία Ελευθεριακός της Β’ ΕΠΣΘ, Δημητριάς και ΑΠΟΒ της Γ’ ΕΠΣΘ, που θα έχουν κοινή έδρα το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.