Η παράδοση τριών «πρασίνων» απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος

Ο Παναθηναϊκός βρήκε πάλι γκολ από τους «σταθερούς» του σκόρερ απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, με τους Τσέριν, Βέρμπιτς και Ιωαννίδη να συνεχίζουν την παράδοσή τους με την ομάδα των «κυανέρυθρων», ενώ ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το 20ό του τέρμα με τους Πράσινους σε όλες τις διοργανώσεις, όπως σημειώνει η διοργανώτρια Αρχή.

Ο Άνταμ Τσέριν και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ήταν οι δύο από τους τρεις σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νίκη του επί του ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το παράδοξο είναι πως και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν σημειώσει πληθώρα τερμάτων, αλλά βρίσκουν δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου, όπως αναφέρει η Λίγκα.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έχει πλέον τέσσερα γκολ με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και τα τρία είναι με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, αφού εκτός από αυτό του Σαββάτου είχε σκοράρει και πέρσι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος και τον Απρίλιο για την διαδικασία των Stoiximan Playoffs στον Βόλο. Το άλλο του γκολ ήταν με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Ο  Άνταμ Τσέριν έχει πέντε γκολ συνολικά στα 43 του παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον τα τέσσερα είναι με αντίπαλο τον ΝΠΣ. Ο 24χρονος μέσος είχε σημειώσει το παρθενικό του γκολ στην Ελλάδα στην αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5 στις 29 Οκτωβρίου 2022 και βρήκε δίχτυα και στα δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας στη συνέχεια της σεζόν. Το άλλο του γκολ ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2023 στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1 για τα προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23.

Ο Ιωαννίδης των 20 γκολ

Ο Φώτης Ιωαννίδης στην πρώτη του φετινή συμμετοχή με τους «πράσινους», στην αναμέτρηση Ντνίπρο-Παναθηναϊκός 1-3 συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την ομάδα και χρειάστηκε ακόμη πέντε παιχνίδια, για να φτάσει και τα 20 συνολικά τέρματα.

Το γκολ του απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος ήταν το 20ό που πανηγύρισε ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με το παρθενικό του να είναι πίσω στις 6 Ιανουαρίου 2021, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 0-1.

Το πλήθος των γκολ του Φώτη Ιωαννίδη είναι σαφώς μεγαλύτερο, αλλά και εκείνος διατηρεί μια παράδοση με τον ΝΠΣ Βόλος, αφού αυτό που σημείωσε το Σάββατο (26/8) ήταν το τέταρτο απέναντί του, ενώ τόσα έχει σημειώσει και με αντίπαλο τη Λαμία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.