Η πικρία για τον Χρηστάρα…

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που ο Χρήστος Παλάντζας, Χρηστάρας για τους φίλους και τους οπαδούς της Νίκης, καθώς αγαπούσε ο ίδιος την ομάδα, ωστόσο ο αδερφός του Ιωσήφ εξέφρασε το παράπονό του, θεωρώντας ότι η ομάδα τον έχει ξεχάσει.

Αναφέρει δε σε διαδικτυακή του ανάρτηση: «Με ξέρετε ότι όταν έχω κάτι το βγάζω από μέσα μου. Έτσι και αυτή την φορά θα το βγάλω.

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου δεν έχει δείξει ποτέ στο παρελθόν ότι ξεχνά. Τιμάει, ανταμείβει και τον τελευταίο φίλαθλο της για την αγάπη που της έχει αφιερώσει.

Η σημερινή διοίκηση έβγαλε πέρσι συλλυπητήρια ανακοίνωση, όντως… Προσωπικά όμως περίμενα και μια άλλη «χειρονομία» ως επιβράβευση στην μνήμη του Χρήστου, του Χρήστου που αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι σε αυτόν τον σύλλογο.

Περίμενα με το κλείσιμο ενός έτους, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τιμήν του. Κάτι, έστω μια αναφορά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι για την μνήμη του.

Σε αντίθεση με ότι περίμενα, η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν έπραξε τίποτα. Και αυτό με πίκρανε πολύ.

Μπορεί να είμαι υπερβολικός; Μπορεί να έχω βάλει πολύ ψηλά τον αδερφό μου και να έχω πολλές απαιτήσεις;

Μπορεί όντως να είναι έτσι. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν ξεχνώ την αγάπη που είχε ο Χρήστος προς τη Νίκη Βόλου και την αγάπη που εισέπραξε από αυτόν τον σύλλογο, τους φιλάθλους της και τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας.

Ότι και να γίνει, ο Χρήστος έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φιλάθλων, όχι μόνο της Νίκης αλλά και όλων των συλλόγων της περιοχής μας.

Μετά από το σημερινό κείμενο, οποιαδήποτε τυχόν κίνηση γίνει για την μνήμη του από το ποδοσφαιρικό κομμάτι της Νίκης Βόλου, μην απευθύνεστε σε εμένα. Εγώ από το ποδοσφαιρικό κομμάτι της Νίκης Βόλου, όσο υπάρχει η σημερινή διοίκηση της, δεν υπάρχω. Ξέρω φυσικά ότι δεν είμαι κάτι σημαντικό για εσάς, ούτε καν για την Νίκη. Ωστόσο…

Καλή συνέχεια στο έργο σας και εύχομαι να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα των φιλάθλων».

Το παράπονο μου.

Με ξέρετε ότι όταν έχω κάτι το βγάζω από μέσα μου. Έτσι και αυτή την φορά θα το βγάλω.
Η οικογένεια…

Δημοσιεύτηκε από Ιωσήφ Παλάντζας στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.