Η πίτα του Άθλου

Σε εξαιρετικό κλίμα και με την παρουσία του Δ.Σ., μελών του «Άθλου», πολλών αθλητών του σκακιού και του badminton, καθώς και αρκετών φίλων μας, κόπηκε το απόγευμα του Σαββάτου  στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου μας, για το 2020.

Η εκδήλωση άρχισε  με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον γραμματέα του «Άθλου» κ. Σουλικιά Αντώνιο και μετά την τελετή του αγιασμού της πίτας από τον πατέρα Βάιο, και το κόψιμο της, ο πρόεδρος του «Άθλου» κ. Μαγγίτσης Νικόλαος, έκανε μια ενημέρωση για τον Όμιλο.

Στη συνέχεια οι κύριοι Τριαντόπουλος Χρήστος και Ζέρβας Ανδρέας, απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η παρουσίαση του έργου του σκακιστικού τμήματος «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά και του τμήματος badminton από την κα Αθανασίου Σόνια, ενώ στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του αγώνα «Κένταυρος» από τον κ. Ράιο Γεώργιο, του «Jοrdan Trail» από τον κ. Βλάχο Έρικ και του «Μεγάλου Μονοπατιού του Πηλίου» από τον κ. Μαγγίτση.

Αμέσως μετά έγιναν οι παρακάτω βραβεύσεις:

Στον νεαρό σκακιστή Γκαβαρδίνα Αντώνη από τον κ. Σουλικιά, και από την κα Αθανασίου στους αθλητές Μαριτσούδη Μάρκο, Μαριτσούδη Αικατερίνη, Τσικρικτσή Γιώργο, Τσικρικτσή Μέλλω, Φιλίππου Ευάγγελο, Φιλίππου Χρήστο, Φιλίππου Μαγδαληνή, Μαγγίτση Μαρία, Μοσχονά Λυδία, Ψιώτα Αναστάση, Παπαρρίζο Αναστάση, Παπαντωνίου Ελισσάβετ, Παπαναστασίου Κων/νο, Τσιάρα Βασίλη, Σταυρόπουλο-Χατζηαγγέλου Οδυσσέα, Βαλιάντζα Φανή, Συνάνη Παναγιώτη για τη συμμετοχή τους στα περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα αντιπτέρισης.

Επίσης στον κ. Ηλιόπουλο Βασίλη, για τη βοήθεια που μας προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, επιδόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο από τον κ. Τριαντόπουλο Χρήστο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μοίρασμα ατομικών κομματιών πίτας προς όλους και 2 κληρώσεις (1 για «Το Πιονάκι» και 1 για το badminton), με αντίστοιχα δώρα, σκάκι και ρακέτα, προς τους τυχερούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.