Η πλέον κρίσιμη ΓΣ για τον Διαγόρα…

Η πλέον κρίσιμη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τα μέλη της επιτροπής που ορίστηκε να έχει κινηθεί προς την εξεύρεση λύσης, προκειμένου τουλάχιστον να υπάρξουν σύμμαχοι για τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Πρασσά, ώστε η ομάδα να συμμετέχει κανονικά και με αξιώσεις στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως είχε αποκαλύψει το «Μagnesiasports», o Σάκης Πρασσάς έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει, αναζητώντας διάδοχη λύση ή έστω ένα διοικητικό και οικονομικό σχήμα, ακόμη και με τη συμμετοχή του, ώστε να μοιραστούν καθήκοντα και υποχρεώσεις. Ως γνωστόν ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο Θανάσης Πρασσάς τόνισε στην προηγούμενη γενική συνέλευση ότι δεν μπορεί να επωμιστεί άλλο μόνος του το οικονομικό βάρος.

Θα μπορέσει λοιπόν ο Διαγόρας Στεφανοβικείου να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής; «Αυτός είναι ο στόχος και η πρόθεση» σημειώνει ο Θανάσης Πρασσάς, ελπίζοντας ότι θα βρεθούν οι υποστηρικτές του όλου εγχειρήματος και η ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη. Από την άλλη και ο ίδιος περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών που έχει αναλάβει η επιτροπή που ορίστηκε στην τελευταία συνάντηση, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Βέβαια, η Γ’ Εθνική μπορεί να έχει απαιτήσεις, αλλά και η συμμετοχή στην Α ΕΠΣΘ την τελευταία φορά με πορεία πρωταθλητισμού δεν ήταν αναίμακτη, με τα οικονομικά δεδομένα να είναι σημαντικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.