Η προαναγγελία του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος

Tην προαναγγελία του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΝΠΣ Βόλος κάνει η διοργανώτρια Αρχή, επισημαίνοντας ότι οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά…

Σύμφωνα με τη Super League, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στη Ριζούπολη, ο Απόλλων θα προσπαθήσει να «επενδύσει» πάνω στις δύο πολύτιμες ισοπαλίες που πήρε εκτός έδρας. Απέναντί του θα έχει μια ομάδα, τον ΝΠΣ Βόλος, που αναφέρει ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά, αλλά προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα. «Βέβαια εκτός έδρας δείχνει ιδιαίτερα ικανός» τονίζει η Διοργανώτρια.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε δύο ισοπαλίες εκτός έδρας σε διάστημα πέντε ημερών, διεκδικώντας μάλιστα και τη νίκη στα παιχνίδια αυτά. Δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο, αφού οι πέντε σερί ήττες του που προηγήθηκαν, ήλθαν σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Παραμένει πάντως επτά αγώνες χωρίς νίκη, μετά το 1-0 επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα, και τώρα υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλος. Εντός έδρας έχει παίξει τρία μόλις παιχνίδια. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ έχασε από ΠΑΣ Γιάννενα και ΠΑΟΚ. Έχει πετύχει από ένα γκολ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη, ο ΝΠΣ Βόλος δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία, αφού έκανε τρεις στα πέντε πρώτα. Στο τελευταίο μάλιστα γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 4-1. Είχε δεχτεί συνολικά πέντε γκολ στα επτά προηγούμενα παιχνίδια του και ποτέ περισσότερα από ένα γκολ σε κάθε ματς. Η ήττα από τον ΟΦΗ σταμάτησε ένα αήττητο πέντε αγώνων, που είναι ρεκόρ του ΝΠΣ Βόλος στη μικρή παρουσία του στην κατηγορία. Είναι αήττητος πάντως εκτός έδρας σε τρία παιχνίδια, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Επίσης αυτό το αήττητο τριών αγώνων εκτός έδρας είναι ρεκόρ του στην κατηγορία και θα επιδιώξει να το επεκτείνει.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους, καθώς στα τέσσερα χρόνια ιστορίας του ΝΠΣ Βόλος, έπαιζαν σε διαφορετικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.