Η πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή για το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ

Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς ξεκίνησε το σχεδιασμό του

Η πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2022-2023 ανακοινώθηκε από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Κι ενώ άλλοι Σύλλογοι μπορεί να σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές ή τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν τα μέλη της κάθε Διοίκησης, οι ιθύνοντες του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, δείχνουν ότι η ομάδα τους βρίσκεται στο μυαλό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και μετά από πέντε ημέρες από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Παρ’ ότι λοιπόν και του χρόνου ο Ιάσων θα αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΘ, ο προγραμματισμός έχει ήδη αρχίσει για τη νέα χρονιά, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά…».
Έτσι, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα, λίγες μόνο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας τους στα play off της Β’ Τοπικής, ενημερώνουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Καραναστάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν αναφέρει τα παρακάτω:
«Συνεχίζοντας πάνω στον τρόπο λειτουργίας και προγραμματισμού που βαδίζει η ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια, έτσι και φέτος βάζουμε γερές βάσεις από νωρίς μιας και σαν διοίκηση είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.
Πρώτο μέλημά μας, είναι η ανανέωση συνεργασίας και εμπιστοσύνης σε αυτά τα πρόσωπα.
Είμαστε λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση συνεργασίας για την σεζόν 2022 – 2023 με τον νεαρό μέσο Γιάννη Καραναστάση.
Για εμάς, είναι μια μεγάλη νίκη μιας και ο ποδόσφαιριστης έχει απασχολήσει ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει κατι που κάνουμε πράξη με αυτήν την ανανέωση.
Τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν περαιτέρω επαφές με όλο το ρόστερ της ομάδας, όπως και ανακοινώσεις στελέχωσης του Προπονητικού Team».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.