Η πρώτη νίκη ήρθε με πεντάρα για τον Θησέα

Η πρώτη νίκη για τον Θησέα ήταν επιβεβλημένη και την πήρε με μεγάλη άνεση και ένα εντυπωσιακό σκορ. Το 5-0 επί της Ποταμιάς στο γήπεδο της Αγριάς με το ένα γκολ να είναι καλύτερο από το άλλο ήταν απόλυτα δίκαιο και αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, ενώ να σημειωθεί ότι χάθηκαν και πολλές ευκαιρίες

Ο Λάκης Μπακάλης με δεδομένη την ανάγκη για τρίποντο και τη δυναμικότητα του αντιπάλου παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2.  Ο Κεφάλας ήταν κάτω από τα δοκάρια, στα πλάγια της άμυνας έπαιξαν ο Κυρίτσης με τον Βαν ντε Γουΐχε, ενώ Γιαουπλάρι και Ιακωβίδης ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί. Χατζησταμάτης και Κοτζαθανάσης αποτέλεσαν τους δύο κεντρικούς χαφ, ο Ιωαννίδης και ο Πετσής ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ το επιθετικό δίδυμο συνέθεσαν ο Σιώμος και ο Βλάχος.

Στο 4ο λεπτό μετά από πάσα του Βαν ντε Γουΐχε ο Σιώμος πήρε την μπάλα, ξεπέρασε με ντρίμπλα έναν αντίπαλό του και με σουτ παραβίασε την εστία των φιλοξενούμενων, για να κάνει νωρίς-νωρίς το 1-0. Πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα (9’) ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη με πανέμορφο αριστερό σουτ του Κοτζαθανάση εκτός περιοχής, που κατέληξε στην αριστερή γωνία. Στο 24ο λεπτό ο Βλάχος διέλυσε την παραμικρή αμφιβολία πολύ νωρίς για τον τελικό νικητή, αφού με προβολή σε κενή εστία μετά από σέντρα-σουτ του Πέτση από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 3-0.

Άλλα δύο γκολ πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη. Στο 74’ ο Ζαχαράκης που είχε μπει ως αλλαγή πριν λίγα λεπτά, έκανε το 4-0 με σουτ έξω από τη μικρή περιοχή, ενώ ο Διαμαντόπουλος με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά στο απέναντι παραθυράκι στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οριζόντιο δοκάρι είχε ο Βαν ντε Γουΐχε.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Βαν ντε Γουΐχε, Γιαουπλάρι (65’ Μπόρας), Χατζησταμάτης (62’ Γαλανόπουλος), Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (68’ Ζαχαράκης), Πέτσης, Σιώμος, Βλάχος (60’ Διαμαντόπουλος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.