Η πρώτη τρανσέξουαλ παίκτρια ετοιμάζεται για το ποδοσφαιρικό της ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία

Η Μάρα Γκόμες έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ που θα πάρει μέρος στην κορυφαία κατηγορία στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα γυναικών στην Αργεντινή, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Villa San Carlos.

Την μεταγραφή την επιβεβαίωσε η ίδια μέσω των social media, δηλώνοντας χαρούμενη για το νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική της καριέρα.

«Είμαι κι επίσημα παίκτρια της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Ο δρόμος ήταν μακρύς, υπήρχαν πολλά εμπόδια, φόβοι και θλίψεις. Θα εκπληρώσω έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της ζωής μου, που νόμιζα ότι δεν θα γινόταν ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μεταγραφή της Μάρα Γκόμες, είχε γίνει τον Γενάρη, ωστόσο το Σάββατο (28/11) υπέγραψε κι επίσημα συμβόλαιο με την Villa San Carlos κι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 5 Δεκεμβρίου στο ματς με τη Lanus.

Μάλιστα, η μετακίνηση αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ της Αργεντινής καθώς έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος γυναικών στην Αργεντινή.

YouTube player

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.