Η ψηφοφορία επιβεβαίωσε τις διαρροές για τον Ρήγα Φεραίο

Νέα διοίκηση στον σύλλογο του Βελεστίνου

Αφού πρώτα διέρρευσαν ονόματα συνοδευόμενα ήδη και από τους ρόλους που θα έχουν στο ΔΣ, έγινε και η εκλογική διαδικασία (προφανώς για το τυπικό του όλου θέματος; ), για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Ρήγα Φεραίο, το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση από την οποία βγήκε και λευκός καπνός για τον ιστορικό σύλλογο του Βελεστίνου.

Όπως ήδη είχε διαρρεύσει, ο Νίκος Καρτσώνας ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, ενώ στο ΔΣ εκλέχτηκαν (με βάση και τη σχετική διαρροή) οι Στέργιος Μπακάλης, Νίκος Πρίντζος, Θανάσης Χατζηθεοδώρου, Θανάσης Σπαθής, Δημήτρης Σαράντης, Γιάννης Τσελεπής, Αχιλλέας Μακρής και Γιώργος Κουρίτας, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις διαρροές προτού καν πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και διεξαχθεί η ψηφοφορία. Τώρα απομένει και η σύσταση του ΔΣ σε σώμα για να επιβεβαιωθούν οι ίδιες και συγκεκριμένες διαρροές σε ό,τι αφορά τη θέση και τον ρόλο του καθενός.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή από την άλλη εκλέχτηκαν οι τρεις υποψήφιοι δηλαδή οι Κώστας Γιάτσιος, Αντώνης Ντόβας και Γιάννης Σιουμουρέκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.