Η Σάκκαρη θριαμβευτικά στα ημιτελικά του WTA Finals!

Η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε! Είναι στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, αλλά, το σημαντικότερο, πήρε το εισιτήριο για το WTA Finals για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Πέρυσι έκανε ντεμπούτο στο WTA Finals που έγινε στη Γουαδαλαχάρα. Φέτος στην ίδια πόλη και στο ίδιο γήπεδο, πήρε την πρόκριση στους Τελικούς για δεύτερη σεζόν… Σε ματς θρίλερ κέρδισε 2-1 την Βερόνικα Κουντερμέτοβα (6-1, 5-7, 6-4 σε 2 ώρες και 35 λεπτά) και έτσι έσωσε την φετινή χρονιά η οποία δεν είχε κυλήσει όπως θα ήθελε.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε με τρομερή ενέργεια και σωστά χτυπήματα, για να βρεθεί μπροστά με 5-0 στο πρώτο σετ και το κέρδισε με 6-1 χωρίς να πάρει… χαμπάρι τι γίνεται η Κουντεμέτοβα. Η Ρωσίδα ωστόσο ανέβηκε και με ένα break σε καθοριστική στιγμή, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο η Μαρία έκανε με το «καλημέρα» break και το υπερασπίστηκε ως το τέλος του σετ, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου θα περιμένει μία εκ των Μπούζκοβα και Καλίνσκαγια. «Κλειδί» για την τεράστια νίκη απόψε, τα 14 σωσμένα μπρέικ σε 15 προσπάθειες της Κουντερμέτοβα, η οποία την μόνη φορά που τα κατάφερε, ήταν όταν πήρε το δεύτερο σετ.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.