Η ΣΕ Βόλου στο 1ο διαδικτυακό πρωτάθλημα

Με 115 συνολικά συμμετοχές διοργανώθηκαν από την ΕΣΟ το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ανοικτό Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών. Η Σκακιστική Ένωση Βόλου συμμετείχε μόνο στο ανοικτό ομαδικό με δυο νεανικές ομάδες δίνοντας ευκαιρία στους νεαρούς σκακιστές της να αποκτήσουν εμπειρίες.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν διαφόρων δυναμικοτήτων από το χαμηλότερο μέσου όρου ΕLO (800) έως το υψηλότερο (2378), όπου συμμετείχαν σκακιστές υψηλού ελο.

Η Α ομάδα είχε μέσο όρο Διεθνούς ΕLO 1295, πέτυχε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς στις εννέα αναμετρήσεις και κατέλαβε την 66η θέση.

Η Β ομάδα είχε χαμηλότερο μέσο όρο Διεθνούς ΕLO (853), πέτυχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας συνολικά έξι βαθμούς και κατετάγη στην 81η θέση.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Α’ ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Συκεών Νεάπολης (Θεσσαλονίκης) με 15 βαθμούς.

Τα προσωπικά αποτελέσματα που έφεραν οι σκακιστές της ΣΕ Βόλου ήταν ανάλογα της σκακιέρας που αγωνίσθηκαν και κρίνονται πολύ καλά έως ικανοποιητικά.

Στην Α’ ομάδα ο Γκαβαρδίνας Χρήστος πέτυχε έξι νίκες στις εννέα παρτίδες. Ο Τζίκας Αθανάσιος πέτυχε τρεις νίκες. Ο Αγραφιώτης Στυλιανός στα επτά παιχνίδια του συγκέντρωσε 2,5 βαθμούς. Ο Κούντριας Κοσμάς συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς, ενώ ο ο Αγραφιώτης Μάριος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Στη Β’ ομάδα ο Φωτεινάκης Άγγελος πέτυχε τρεις νίκες και o Αλεξόπουλος Φιλοκτήτης τέσσερις. Η Κρικελά Μαρία στα τέσσερα παιχνίδια της συγκέντρωσε ένα βαθμό, η Θεοχαροπούλου Χριστίνα δύο και ο Χαχούδης Παναγιώτης ένα βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια.

Την προσπάθεια των δυο ομάδων συντόνισε τις προηγούμενες ημέρες έως και κατά την εξέλιξη του πρωταθλήματος ο προπονητής και μέλος του ΔΣ κ. Θεοδ. Καρανικόλας, που γνωρίζει τις συνθήκες της διαδικτυακής πλατφόρμας όπου διεξάγονται οι σκακιστικές αναμετρήσεις αυτή την περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.