Η συγγνώμη του Σάκη Κουτίνα για την ήττα της Νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται όπως αναφέρει ο αρχηγός των «κυανόλευκων»

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης τελείωσε μέσα στις γραμμές του παρκέ, αλλά τα παρεπόμενα δεν λένε να σταματήσουν. Η Νίκη δεν ήταν κακή και σε γενικές γραμμές πάλεψε για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε περισσότερες λύσεις και έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Η γκρίνια όμως που προέκυψε (αδικαιολόγητη σε κάποιες περιπτώσεις όπως μπορούν να επισημάνουν όσοι είδαν το παιχνίδι χωρίς να προέρχονται από τη μία ή την άλλη πλευρά) έφερε τη συγγνώμη του αρχηγού της Νίκης Βόλου, Σάκη Κουτίνα.

Αν και ο ίδιος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, πετυχαίνοντας 24 πόντους με τρία εύστοχα τρίποντα, ο Κουτίνας βγήκε και πάλι μπροστά και ζήτησε συγγνώμη για το τελικό αποτέλεσμα με διαδικτυακή του τοποθέτηση. « Συγγνώμη από όλους τους παίκτες προς τον κόσμο της ομάδας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Συγγνώμη για την εικόνα που βγάλαμε στο παρκέ… Φταίμε εμείς γιατί δεν καταλάβαμε την κρισιμότητα του  αγώνα. Μπορείτε να μας κατηγορήσετε γι’ αυτό. Αλλά να ξέρετε ότι είμαστε πρωί-βράδυ σε ένα γήπεδο και προπονούμαστε και αυτό θα βγει και σύντομα… Ένα μεγάλο συγγνώμη και από εμένα προσωπικά» αναφέρει ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου.

Eίχε προηγηθεί πάντως μία έτερη διαδικτυακή τοποθέτηση, πέρα από αυτήν τη ΔΕ της Νίκης Βόλου, και συγκεκριμένα αυτή του ισχυρού άνδρα της ομάδας μπάσκετ, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ επικριτικός για τους παίκτες του. «ντροπή και μόνο. Άξιοι νικητές τα παιδιά του Ολυμπιακού, που τους αξίζουν συγχαρητήρια» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.