Η συνάντηση κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού Β.

Η σημερινή μέρα θα κρίνει σ’ ένα μεγάλο βαθμό και τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου. Κι αυτό γιατί θα γίνει συνάντηση των ομάδων της νέας Football League στις 13.00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) και όσα θα ειπωθούν σ’ αυτή και ενδεχομένως αποφασιστούν, θα επηρεάσουν και τα βήματα των ερυθρολεύκων, αλλά και όλων των ομάδων από δω και στο εξής.

Ο βολιώτικος σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από τον ισχυρό της άνδρα, Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει να αναλάβει τη νέα ΠΑΕ και να την «τρέξει»  διοικητικά μαζί με συνεργάτες του και φίλους του επιχειρηματίες, αλλά και από το μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, που έχει συσταθεί, για να φέρει εις πέρας τις διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ, Αλέκο Μεταφτσή.

Μπορεί στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ν’ αναφέρεται ότι το βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση ο αριθμός των ομάδων που θα πέσουν και θα υποβιβαστούν, αλλά στα διάφορα θέματα που προβλέπεται να συζητηθούν, θα είναι «όλο το ζουμί», αφού αναμένεται να τεθούν κι άλλα σημαντικά ζητήματα.

Ένα απ’ αυτά είναι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χρημάτων που θα πάρουν (ή φιλοδοξούν να πάρουν) οι ομάδες από την ΕΡΤ κι αν φυσικά είναι εγγυημένα. Επίσης, θα πέσουν στο τραπέζι, όπως λένε οι πληροφορίες, ο αριθμός των ξένων και των κοινοτικών που θα μπορούν να αγωνίζονται σε μία ομάδα, η ημερομηνία έναρξης κ.α. Όλα αυτά πιστεύουν στον Ολυμπιακό Βόλου ότι θα δημιουργήσουν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και θα μπορέσουν μετά να κάνουν έναν πιο συγκεκριμένο προγραμματισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ήδη ένα πλάνο. Σίγουρα μία από τις πρώτες αποφάσεις μετά τη σημερινή συνάντηση θα είναι και το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Σε ό,τι αφορά το … σίριαλ της έγκρισης του καταστατικού της νέας ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες έπεσαν… στην περίπτωση, όπως λέμε στη καθομιλουμένη, αφού λόγω  της αλλαγής κυβέρνησης μετά τις πρόσφατες εκλογές, μέχρι να τοποθετηθούν τα νέα στελέχη υπάρχει μία κωλυσιεργία στη λειτουργία των υπουργείων και των γενικών γραμματειών κι έτσι η αναμονή συνεχίζεται ακόμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.