Η σύζυγος του Κολάσο του Άρη, Σολάνγκε Ρίβας, μοιράζει εγκεφαλικά

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Super League, οι παίκτες του Άρη έκαναν κοινή έξοδο σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους, βρήκαν μια καλή ευκαιρία να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους και, εκτός των άλλων, να χαλαρώσουν λίγο, πριν ριχτούν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Νικολάς Κολάσο λόγω της συζύγου του, Σολάνγκε Ρίβας, πρώην μοντέλου και κατόχου πτυχίου Νομικής, που μαγνήτισε τα βλέμματα, κι όχι άδικα.

Τόσο λόγω της ομορφιάς, όσο και λόγω των … λιτών ενδυματολογικών προτιμήσεών της…

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι εδώ και αρκετά χρόνια ζευγάρι με τον νέο ποδοσφαιριστή του Άρη και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014 και έχουν φέρει στο κόσμο ένα αγοράκι, τον Σαλβαδόρ.

Η Solange Rivas έγινε ιδιαίτερα γνωστή στην πατρίδα της, όταν είχε δεσμό με τον άσο της Ιντεπεντιέντε, Walter Busse, ο οποίος την απάτησε (!) και πολλοί περίμεναν να μην τα ξανακάνει σχέση με ποδοσφαιριστή.

Όμως, στο πρόσωπο του Νικολάς Κολάσο βρήκε τον άντρα της ζωής της και… έδεσε! Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της εκθαμβωτικής Σολάνγκε Ρίβας…

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.