Η θέση Κούγια για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον Τζήμα για την ΑΕΛ

Κόντρες και μάλιστα έντονες έχουν αναπτυχθεί στη Λάρισα ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια με δημοσιογράφους, με μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ακόμη και με τη δημοτική Αρχή της πόλης, εκδίδοντας σήμερα μία ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά μπορεί να υποθέσει κανείς ότι σχολιάζει σκωπτικά το σενάριο που φέρνει τον Σάκη Τζήμα να ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών των «βυσσινί», προφανώς απορρίπτοντας ένα τέτοιο ενδεχόμενο

Το όνομα του Σάκη Τζήμα και τα περί ενδιαφέροντος για την ΑΕΛ αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Astra. Ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζει ότι με… τη δέουσα σοβαρότητα και μετά από… πιέσεις από τα άτομα και την Ερασιτεχνική που βρίσκεται σε κόντρα: «Αποφάσισα να κάνω δεκτή την πρόταση του διεθνούς επιχειρηματία στον τομέα των ασφαλίσεων, κυρίου Σάκη Τζήμα. Το τίμημα είναι 11.999.000 ευρώ.  Ο κύριος λόγος που με έκανε να δεχτώ την πρόταση του, ήταν το πλάνο που έχει για την ΑΕΛ».

Προφανώς και μπορεί να υποθέσει κανείς ότι τέτοιο σενάριο δεν γίνεται αποδεκτό από την πλευρά του Αλέξη Κούγια, επιτιθέμενος εκ νέου κατά των ατόμων με τα οποία βρίσκεται σε διαμάχη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.