Η θέση της SL1 για τα δοκάρια και η αναφορά του ΝΠΣ Βόλος για μη πραγματοποίηση ψηφοφορίας

Δεν δέχεται τον τρόπο μέτρησης των δοκαριών στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ η Super League, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ αυτής, το βράδυ της Τετάρτης 88 Φεβρουαρίου, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση, με την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος την επομένη πάντως ν’ απαντά με δική του ανακοίνωση ότι κατά τη διάρκεια του ΔΣ δεν έγινε καμία ψηφοφορία.

Η Λίγκα αναφέρει: «To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (στην οποία παρέστησαν τα 13 από τα 15 μέλη του – απουσίασαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναιτωλικός), αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts είναι αυτός που ορίζεται στον οικείο κανονισμό της FIFA, δηλαδή συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης και κανένας άλλος τρόπος.

2) Είναι προφανής επιθυμία και προτίμηση όλων πως, για το καλό του ποδοσφαίρου, οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα.

3) Εφεξής θα δoθεί οδηγία σε κάθε παρατηρητή και συντονιστή εγκατάστασης της Super League όπως, επιμελεία τους, στη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα (πρωινή σύσκεψη), εφόσον τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, να λαμβάνει χώρα μέτρηση των διαστάσεων των goal posts με πιστοποιημένη μέθοδο (ειδική ράβδο μέτρησης που θα φέρει πιστοποίηση από τον επίσημο συνεργάτη της Super League για θέματα αγωνιστικών χώρων)».

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποφυγή παρεξηγήσεων όπως υποστηρίζει, σημειώνει ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών της και όχι ψηφοφορία.

Μάλιστα αναφέρει ότι όσο εκπρόσωπος του ΝΠΣ Βόλος συμμετείχε στη συζήτηση δεν τέθηκε κανένα θέμα ψηφοφορίας διότι -όπως αναφέρει- οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται στην αρχή του πρωταθλήματος.

«Αν έγινε ψηφοφορία μετά το πέρας της συνεδρίασης, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε και σίγουρα ο Βόλος δεν συμμετείχε σε αυτή» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.