Η βολιώτικη ακαδημία Kempo σε αγώνες kyokushin kan καράτε στην Καβάλα

Την Κυριακή 4/11 θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το Κύπελλο βορείου Ελλάδος του kyokushin kan καράτε. Στο εν λόγω πρωτάθλημα θα συμμετέχει και η βολιώτικη Ακαδημία Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Μάχης στον δρόμο και Οπλοχρησίας του S.G.T Kempo του Αθανάσιου Λαγού.

Η βολιώτικη ομάδα θα αποτελείται από 9 μαχητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, νεανίδων, εφήβων, ανδρών αλλά και γυναικών. Στην κατηγορία ανδρών θα αγωνιστεί στα 90+κ. ο Κουτσικός Δ. [Πρωταθλητής Βελγίου στις τεχνοτροπίες του Knock Down και Full Contact] και ο Αλεξάνογλου Α. στα 70+κ. [Πρωταθλητής Βελγίου στις τεχνοτροπίες του Knock Down και Light Contact].

Στην κατηγορία γυναικών θα αγωνιστεί η Γκριτζαλή Κ. στα 70-κ. στον πρώτο της αγώνα. Στην κατηγορία εφήβων 16-18 χρόνων στα 70+κ. θα αγωνιστεί ο Ψαριανός Ε. στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες.

Στις κατηγορίες παίδων-νεανίδων από 12-15 χρόνων στα 65+κ. θα αγωνιστεί ο Ζαρώνης Ι. [Πρωταθλητής Βελγίου στις τεχνοτροπίες του Light Contact και του Semi Contact] και ο Παπαδόπουλος Π. στα 50+κ. [Πρωταθλητής Βελγίου στις τεχνοτροπίες του Light Contanct και του Semi Contact].

Στις κατηγορίες παίδων – νεανίδων θα αγωνιστούν ακόμη 2 νέοι μαχητές, ο Γκαγκούδης Α. στα 65+κ. και ο Ντούσιας Κ. στα 50-κ.

Τέλος στην κατηγορία παίδων-κορασίδων, 6-8 χρόνων, θα αγωνιστεί η μικρότερη μαχήτρια της ομάδας και η μασκότ της ακαδημίας Σταματιάδη Α. στα 30+κ. στον πρώτο της αγώνα στην πλήρη επαφή [Knock Down] σε ηλικία μόλις 8 χρόνων. Αρχηγός της ομάδας και συνοδός, θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και επαγγελματίας εκπαιδευτής αυτοάμυνας και οπλοχρησίας Αθ. Λαγός. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους Βολιώτες μαχητές καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και καλή επιστροφή με πολλές νίκες και μηδενικούς τραυματισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.