Η υπερπροσπάθεια στο ντέρμπι έφερε προβλήματα…

Μόνο αναίμακτα φαίνεται ότι δεν ήρθε η επικράτηση της Νίκης Βόλου επί του Ολυμπιακού Βόλου την περασμένη Κυριακή, αφού η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αριδαία ξεκίνησε με πολλά προβλήματα το το «κυανόλευκο» σύνολο.

Ήδη ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κοσμάτος μετρά απουσίες, αφού ο Παναγιώτης Τσώλης φαίνεται συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, το οποίο υποτροπίασε μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος γκαρντ δύσκολα θα αγωνιστεί στην Αριδαία και ήδη συνεχίζει τη θεραπεία χωρίς να είναι σε θέση να προπονηθεί.

Ανάλογη είναι και η κατάσταση για τον Γιώργο Παρασκευά. Το γόνατο στο οποίο αντιμετώπιζε έτσι κι αλλιώς πρόβλημα δεν είναι σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση αυτή. Ούτε ο Παρασκευάς είναι σε θέση να προπονηθεί και μοιάζει δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στον ΦΟ Αριδαίας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Νίκη Βόλου έχει φυσικά ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση των δύο βαθμών. Ο ΦΟ Αριδαίας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Φαίακα Κέρκυρας, έχοντας έξι βαθμούς, ωστόσο τέτοιοι αντίπαλοι κρύβουν πάντα παγίδες, ειδικά στην έδρα τους, αφού έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Φιλικό με την Αγριά για τον Ολυμπιακό Βόλου
Κάποιες ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου ο Δημήτρης Μπόγδανος, ωστόσο φαίνεται ότι δεν πρόκειται για ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός αποστολής για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Φλώρινας, οπότε ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει για τους «ερυθρόλευκους», ενώ αύριο Πέμπτη θα δώσουν και φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγριά, στις 17:30 και στο ΕΑΚ Βόλου. Από εκεί και πέρα όλοι αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, αφού χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, μιας και είναι επιτακτική η ανάγκη για κατάκτηση βαθμών.

Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ορίστηκαν οι εξής διαιτητές
Ολυμπιακός Βόλου-Αριστοτέλης Φλώρινας: Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης Β. (Μόρφη)
Τιτάνες Παλαμά-Αετοί Βέροιας: Θεοδώρου-Θρασυβουλίδης (Κουσαϊτης)
ΣΚ Ιωάννινα-Αναγέννηση Καρδίτσας: Αγραφιώτης Γρ.-Ντόντης (Τσιγκέλης)
Φαίακας-Αίολος Τρικάλων: Διαμαντής-Βίννης (Πουλής)
ΦΟ Αριδαίας-Νίκη Βόλου Δέλλας-Τσάνταλη (Ελευθεριάδης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.