Ιάσων Άλλης Μεριάς: Τα χρήματα για το ταξίδι στη Σκόπελο σε οικογένεια με αυξημένες ανάγκες…

Η ξεχωριστή στάση του συλλόγου και των παικτών...

Η διοίκηση του Ιάσονα Άλλης Μεριάς αποφάσισε η ομάδα να μην μεταβεί στη Σκόπελο το Σαββατοκύριακο για τον αγώνα με τον τοπικό ΑΟ, επικαλούμενη την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή οι παίκτες ανακοίνωσαν ότι τα λεφτά που επρόκειτο να δαπανηθούν για τη μετακίνησή τους θα διατεθούν για τη στήριξη σε οικογένεια με αυξημένες ανάγκες…

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Ιάσονα Άλλης Μεριάς: «Λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των αθλητών μας, αποφάσισε την μη μετάβαση της ομάδας μας το Σάββατοκυριακο στο νησί της Σκοπέλου για τον προκαθορισμένο αγώνα, μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο αυξημένων κρουσμάτων COVID στην περιοχή μας, θα θέλαμε να προστατεύσουμε και να προστατευθούμε. Εκφράζουμε καθαρά την θέση της ομάδας μας και μόνο.

Δεν είμαστε αντίθετοι στο να γίνει ο αγώνας, εάν η διαδικασία του ταξιδιού ήταν αυθημερόν  καθώς έτσι μειώνεται η έκθεση των παικτών σε εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορούμε να περιορίσουμε σαν ομάδα.

Επίσης σαν διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το προπονητή της Σκοπέλου Γρήγορη Πουρσαϊτίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε, καθώς ήρθε σε προσωπική επαφή μαζί μας για την κατάσταση των αρχηγών μας, μετά τους τραυματισμούς τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Επίσης, σε έτερη ανακοίνωση, για τους παίκτες τονίζεται ότι: «Αποφασίσαμε ομόφωνα τα χρήματα για την αποστολή της ομάδας στην Σκόπελο να δοθούν σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη περισσότερο από τον καθένα μας.

Από την αρχή της επαναλειτουργίας της ομάδας και με την καθοδήγηση του ανθρώπου- προπονητή (Νίκου Τζιόλα) που μας έφερε έναν έναν, όλοι μας νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, γι’ αυτό και εμείς θα θέλαμε με αυτή την κίνηση μας να βοηθήσουμε μια άλλη οικογένεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.