Είχε και θετικά μηνύματα η ήττα του Θησέα από τον ΝΠΣ

Το πρώτο φιλικό έδωσε ο Θησέας την Παρασκευή στην Πορταριά με τον ΝΠΣ Βόλος. Μπορεί η ομάδα της Αγριάς να ηττήθηκε με 4-0 από έναν αντίπαλο πολύ πιο ποιοτικό, πλήρη και με πολύ μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αφού ξεκίνησε αρκετά πιο μπροστά την προετοιμασία του, αλλά οι άνθρωποι του Θησέα έλαβαν για πρώτο φιλικό θετικά μηνύματα και είδαν κάποια πράγματα που ήθελαν σ’ αυτή τη φάση, όπως τρεξίματα και μαχητικότητα.

Μάντζης, Πίτου Γκαρσία στο πρώτο, Καμπαγιέρο με παρεμβολή και του Δημουλά και Γιαουπλάρι με αυτογκόλ στο δεύτερο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Θησέας ξεκίνησε με τρεις στην άμυνα μπροστά από τον Κουτσιρίμπα, τους Δημουλά, Γιαουπλάρι και Βαν ντε Γουίχε.

Πλάγιοι μπακ χαφ ήταν οι Καψιώτης και Δημητριάδης, αλλά ο πρώτος τραυματίστηκε σ’ ένα γλίστρημα στο 15’, νιώθοντας ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, και αντικαταστάθηκε από τον Χάρη Παπαϊωάννου, που έπαιξε αριστερά και άλλαξε πλευρά ο Δημητριάδης. Υφαντής και Κοτζαθανάσης ήταν στη μεσαία γραμμή στον άξονα, ενώ ο προωθημένος Βλάχος είχε την υποστήριξη του Πέτση και του Αγιασιώτη που έπαιζαν από πίσω του σ’ ένα 3-4-2-1.

Δεν αγωνίστηκαν οι Οικονόμου (είναι στην Τουρκία λόγω προσωπικών υποχρεώσεων), ο Σφάκας (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και ο Χρ. Γκάμπας.

Από το 60’ και μετά αγωνίστηκε ο Τζήκας, ένας φορ, που έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Λεβαδειακού και δοκιμάζεται, και από το 65’ και μετά ο Μούτος, ενώ στο 46’ είχαν μπει οι Κεφαλάς, Αγγελής, Φραγκογιάννης, Χατζησταμάτης.

Την Κυριακή οι παίκτες του Θησέα έχουν ρεπό, ενώ επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη δίνουν το δεύτερο φιλικό στα Χάνια με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.