Είδε προπόνηση και οικογενειακό δίτερμα ο Μποτσιβάλης στη Σαμαρίνα

Στη Σαμαρίνα βρίσκονται από την Παρασκευή ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β., κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο αντιπρόεδρος αυτής κ. Μανώλης Πολύζος, αλλά και ο γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κολιτσίδας, προκειμένου να δουν από κοντά την προετοιμασία της ομάδας.

Το Σάββατο το πρόγραμμα προέβλεπε πρωινή προπόνηση με έμφαση στην τακτική στο γήπεδο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης και το απόγευμα οικογενειακό δίτερμα, με τις ομάδες να χωρίζονται σε κόκκινους και πορτοκαλί.

Οι κόκκινοι ήταν: Καραγκιολίδης (Κωνσταντίνου), Καραμπάς, Αγγελής, Κραγιόπουλος, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Κόκας Δήμος, Βαρούχας (Ζάχος), Θέος, Καρβούνης και Σεχολάρι.

Οι πορτοκαλί ήταν οι: Κούτσικος, Πατσής (Φραγκογιάννης), Κόκας Ανδρέας, Νόνης, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς, Λούγκος, Ευθυμιάδης, Αλαμάνης, Μέμος, Καρβούνης.

Νικητές ήταν οι κόκκινοι με 3-1. Προηγήθηκαν οι πορτοκαλί με κεφαλιά του Λούγκου, ενώ οι Θέος, Σεχολάρι και Βαρούχας έδωσαν τη νίκη στους κόκκινους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο πρόεδρος της Δ.Ε. συζήτησε με τον προπονητή κ. Μιχάλη Ζιώγα, τον βοηθό προπονητή κ. Κώστα Μπράτσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μιχάλη Μπίζιο για την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Ο κ. Μποτσιβάλης, παρακολουθώντας την προπόνηση αλλά και το δίτερμα, φάνηκε άκρως ικανοποιημένος από την πειθαρχία αλλά και την μαχητικότητα που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί πως την αποστολή της ομάδας έχουν ακολουθήσει ο γενικός αρχηγός, Λευτέρης Τασιόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος αλλά και οι φροντιστές Δημήτρης Παπαγιάννης και Κώστας Κρίκης, που για ακόμη μία χρονιά είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν καθημερινά τους ερυθρόλευκους. Φυσικά από την πρώτη κιόλας ημέρα της παραμονής του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα βρίσκεται και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας Μίλτος Μαργαρός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.