Ικανοποιημένοι οι παλαίμαχοι της Μαγνησίας από τις επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων

Έδειξαν ότι η τέχνη του μπάσκετ δεν ξεχνιέται

Kάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι έχουν οι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών (ΣΒΕΚ) Μαγνησίας, για την πρόσφατη συμμετοχή τους στο 9ο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στα γήπεδα της Λάρισας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση με δύο νίκες και μία ήττα, και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Καραΐσκος εκφράζει με διαδικτυακή δημοσίευσή του την ικανοποίηση αυτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τελείωσε λοιπόν το 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων καλαθοσφαιριστών που έγινε στη Λάρισα. Πρώτη συμμετοχή για τον δικό μας σύλλογο. Ήταν πράγματι πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Ανταμώσαμε με παλιούς φίλους, συμπαίκτες, αντιπάλους, και θυμηθήκαμε για λίγο τα παλιά. Να μας έχει ο Θεός καλά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου στην Κομοτηνή. Ελπίζω κι άλλα παιδιά να μας ακολουθήσουν σ’ αυτό το ωραίο ταξίδι. Υπάρχει και το Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στο Πέζαρο της Ιταλίας. Είναι και αυτό μεγάλος στόχος. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας που σαν μικτή Θεσσαλίας κατέκτησαν την πρώτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα».

Δεδομένη είναι και η ικανοποίηση στις τάξεις των Γυναικών, που σημείωσαν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, κατακτώντας την πρώτη θέση. «Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή 28/05) στη Λάρισα Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι παλαίμαχες καλαθοσφαιρίστριες Θεσσαλίας, στη 2η θέση η ομάδα Βετεράνων του Βόλου. Βρεθήκαμε μέσα στο τερέν, θυμηθήκαμε τα παλιά, είδαμε παλιούς γνωστούς και φίλους, νιώσαμε και πάλι παιδιά. Συγχαρητήρια στον ΣΠΑΚΕ Λάρισας, συγχαρητήρια σε όλες και όλους. Εις το επανιδείν λοιπόν…» αναφέρει από την πλευρά της η προπονήτρια και παίκτρια της Μικτής Θεσσαλίας, Ελένη Παπαθανασίου.

Ως Μικτή Θεσσαλίας, οι Γυναίκες πήραν δύο νίκες, απέναντι στον ΣΠΑΚ Ηράκλειο με σκορ 61-30 και απέναντι στον ΣΠΑΚΕ Αθήνας με 36-39. Οι Άνδρες του ΣΒΕΚ Ν. Μαγνησίας στην κατηγορία 40+ επικράτησαν αρχικά σε βάρος του ΣΠΑΚΕ Αθήνα 52-46, ενώ ακολούθησε η επικράτησε επί της Χίου 55-52. Στη συνέχεια ο ΣΒΕΚ Μαγνησίας ηττήθηκε από το σύνολο των Πελαργών που κατέκτησε και την πρώτη θέση 51-75.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.