Ικανοποίηση για το τουρνουά βόλεϊ Σκοπέλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά βόλεϊ γυναικών Σκοπέλου, με τις ομάδες του Πανιώνιου, της ΕΑ Λάρισας, της Αργούς Βόλου και του ΑΟ Σκοπέλου να προσφέρουν στιγμές θεάματος και έντονων συγκινήσεων.

Από την πλευρά του, ο ΑΟ Σκοπέλου επισημαίνει: «Ευχαριστούμε τα τεχνικά επιτελεία και τις αθλήτριες των ομάδων που ταξίδεψαν στο νησί μας και έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά – αθλήτριες μας να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στην συνέχεια της αθλητικής τους πορείας. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την στήριξη της και τον Δήμο Σκοπέλου που ήταν δίπλα μας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά αυτό.

Παράλλη,ο προπονητής της Αργούς, Βαγγέλης Σταθόπουλος ανέφερε: «Η γυναικεία ομάδα μας είχε την τύχη στις πρώτες από κοινού εμφανίσεις τους να αναμετρηθούν σε πολύ δυνατά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, τα οποία πρόσφεραν αγωνιστικό θέαμα και βοήθησαν το τεχνικό team να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της αρχής του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΟ Σκοπέλου και τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη και τη διοίκηση για την πρόσκληση στο άψογα διοργανωμένο τουρνουά και για την ζέστη τους φιλοξενία».

Τέλος, με τοποθέτησή του, το ΔΣ της ΕΑ Λάρισας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον Α.Ο Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία των αθλητριών της, συμπληρώνοντας: «Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ από όλους μας τόσο στον προπονητή του Α.Ο. Σκοπέλου, Γιάννη Τσακάλη, όσο και στον πρόεδρο της ομάδας της Σκοπέλου, Γιώργο Κοχύλη, καθώς και στον έφορο της, Μιχάλη Γεράκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.