Ικανοποίηση στην Αγχίαλο για την εγγραφή στο Μητρώο

Από τις 22 Ιανουαρίου η ΦΘ Αγχίαλος είναι ένα από τα σωματεία της Μαγνησίας που έχει ενταχθεί πλέον στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τη διοίκηση να εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, και να τονίζει ότι πρόκειται για μία επιτυχία εκτός αγωνιστικών χώρων, όταν μία από τις λίγες ποδοσφαιρικές ομάδες της Μαγνησίας που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η εγγραφή της ομάδας μας στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού των αθλητικών σωματείων.

Η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια οδήγησε στην επιτυχή έκβαση. Η οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο πλέον αναγνωρίζεται, καθώς λίγες ποδοσφαιρικές ομάδες στη Μαγνησία έχουν εγγραφεί επιτυχώς. Πρόκειται για μία επιτυχία του συλλόγου μας εκτός αγωνιστικών χώρων»!

Πάντως, μέχρι στιγμής 17 σωματεία με άθλημα το ποδόσφαιρο έχουν εγγραφεί από πλευράς Μαγνησίας και Σποράδων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, αριθμός που σίγουρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος. Χαρακτηριστική παραμένει τουλάχιστον μέχρι σήμερα πάντως, η απουσία της Νίκης Βόλου από το άθλημα του ποδοσφαίρου (έχει εγγραφεί για κολύμβηση, πόλο, βόλεϊ, καλαθοσφαίριση και στίβο, όχι όμως για ποδόσφαιρο και ποδηλασία), με τα στελέχη του Ερασιτέχνη να κάνουν λόγο για ένα λάθος όσον αφορά την αναγνώριση της ημερομηνίας ίδρυσης(!) για το οποίο έχουν σπεύσει να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους αρμόδιους φορείς.