Εικαστικές παρεμβάσεις στον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. από την Urbanact

Η Urbanact στο πλαίσιο των εικαστικών παρεμβάσεων της στην πόλη του Βόλου, σε συνεργασία με τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., υλοποίησε μια σειρά τοιχογραφιών για την αισθητική αναβάθμιση των χώρων των εγκαταστάσεων του Ομίλου, που έχει μία ευρύτερη συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.).

Οι τοιχογραφίες υλοποιήθηκαν από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες Kez και Same84 σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες των εγκαταστάσεων του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., με θεματικές που αντλούνται από το θαλασσινό στοιχείο και τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Σημείο αναφοράς για τον Ελληνικό Αθλητισμό και της πόλης του Βόλου η μεγάλη τοιχογραφία στην είσοδο του λεμβαρχείου κωπηλασίας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α,Β. των Ολυμπιονικών το 2004 αθλητών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Βασίλη Πολύμερου και Νίκου Σκιαθίτη.

Οι τοιχογραφίες έδωσαν μια ανάσα φρεσκάδας και ομορφιάς στους χώρους που προπονούνται οι αθλητές και αθλήτριες αλλά και έναν καινούριο χώρο φιλοξενίας, για τους γονείς των αθλητών, των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης του Βόλου.

Η αισθητική παρέμβαση θα συνεχιστεί με συγκεκριμένο σχέδιο ανάπλασης μέσω χορηγών, ώστε ο συγκεκριμένος χώρος θα αποτελεί σύντομα εκτός από πυρήνα του αγνού Αθλητισμού και ένα στολίδι της πόλης μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.