Ηλίας Βλάχος στο «Magnesiasports»: «Mία ήττα δεν σημαίνει κάτι για τον Μαγνησιακό»

Ο Ηλίας Βλάχος (αριστερά) δηλώνει αισιόδοξος για την άνοδο του Μαγνησιακού
O 25χρονος επιθετικός δεν μένει στο αρνητικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα

Μπορεί αυτήν τη φορά να μη σκόραρε και να μην κατάφερε να στείλει από το σημείο του πέναλτι στην μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Καρδίτσας, ωστόσο ο Ηλίας Βλάχος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του εδώ και πολλά χρόνια στα γήπεδα όσον αφορά τη δυνατότητα που έχει να πετυχαίνει γκολ, και πλέον αφοσιώνεται κι αυτός στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης μεταξύ του Μαγνησιακού και της ΑΕ Κιλελέρ.

Ο ίδιος εμφανίζεται ανικανοποίητος από την εμφάνιση συνολικά απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Καρδίτσας, αφού στο τέλος ο Μαγνησιακός γνώρισε την ήττα 3-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ, με το τέρμα του Ψιάνου μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα όμως όλα πήγαν στραβά. «Δεν φανήκαμε καθόλου αντάξιοι των προσδοκιών. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι. Ωστόσο καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά ισοφαριστήκαμε σχετικά γρήγορα. Μετά δεν διαχειριστήκαμε καθόλου το παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο τέρματα και έχασα κι εγώ το πέναλτι…» αναφέρει ο Ηλίας Βλάχος.

«Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε για την ισοφάριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Βέβαια θεωρώ ότι δεν αξίζαμε την ήττα. Από εκεί και πέρα έγιναν και κάποια πράγματα που όντως πηγαίνουν πίσω το ποδόσφαιρο» είναι το σχόλιο του 25χρονου επιθετικού στο «Magnesiasports» για το παιχνίδι στην Καρδίτσα, όμως ούτε ο ίδιος ούτε οι συμπαίκτες του μένουν σ’ αυτό.

Τι ακολουθεί, μία από τις πλέον σημαντικές αναμετρήσεις το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου, στο «Παντελής Μαγουλάς», με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Λάρισας ΑΕ Κιλελέρ των Αργύρη Κουτσιρίμπα και Αλέξανδρου Κουβελά, με ώρα έναρξης τις 17:00. «Θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς και μόνο. Πιστεύω ότι το τέλος θα είναι αίσιο για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Μία ήττα δεν σημαίνει κάτι και δεν μας επηρεάζει. Αν χρειαζόταν να κάνουμε το έξι στα έξι εκεί θα είχαμε πρόβλημα. Τώρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος πιστεύω ότι θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας» σχολιάζει για την ερχόμενη αναμέτρηση εξάλλου ο ποδοσφαιριστής του Μαγνησιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαγνησιακός έχει έξι βαθμούς αυτήν τη στιγμή, όσους και ο Εορδαϊκός αλλά και ο Αστέρας Καρδίτσας, και είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ προηγείται η ΑΕ Κιλελέρ με εννέα (κέρδισε εκτός έδρας 2-0 τον Εορδαϊκό) και ακολουθεί ο Αστέρας Σταυρού με επτά βαθμούς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.