Ίλτσογλου στο «Magnesiasports»: «Χαμένη ευκαιρία στην Καρδίτσα»

Ετοιμάζεται για τον Ερμή Σχηματαρίου ο Ολυμπιακός Βόλου

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό πάλεψε το παιχνίδι στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο η εκνευριστική αστοχία απέναντι στην κακή άμυνα των γηπεδούχων στέρησε το ροζ φύλλο αγώνα από τους «ερυθρόλευκους». Αυτό τονίζει και ο γκαρντ του Ολυμπιακού Βόλου, Θοδωρής Ίλτσογλου, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να κοιτούν πλέον το παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου εντός έδρας.

«Το ότι είχαμε πολλές άστοχες επιλογές φαίνεται και από το τελικό σκορ (53-49). Εμείς ήμασταν άστοχοι, ειδικά από την περιφέρεια και οι αντίπαλοί μας πιο ψύχραιμοι, με το παιχνίδι να πηγαίνει στην έδρα, αν και στη μεγαλύτερη διάρκειά του πήγαινε πόντο πόνο. Εμείς μπήκαμε δυνατά αλλά όταν δεν μπαίνουν τα μακρινά σουτ δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι. Ειδικά όταν αυτό το παιχνίδι πηγαίνει πολύ στη δύναμη» σχολίασε για την αναμέτρηση στην Καρδίτσα ο Θοδωρής Ίλτσογλου, μιλώντας το «Magnesiasports».

Όσον αφορά την ερχόμενη Κυριακή και το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Σχηματαρίου, ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου κάνει λόγο για μία δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους οι «ερυθρόλευκοι». «Ξεκινήσαμε το σκάουτινγκ ήδη και βλέπουμε ότι είναι μία ομάδα πολύ δυνατή με αθλητικούς παίκτες. Έτσι, από την πλευρά μας καλούμαστε να περιορίσουμε πολύ τα ατού τους στην οργάνωση, στο περιφερειακό σουτ και στη ρακέτα και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα» σχολιάζει ο Ίλτσογλου, έχοντας κατά νου ότι Κυριακόπουλος και Δημητριάδης την προηγούμενη Κυριακή έκαναν αρκετή ζημιά στη Νίκη Βόλου.

Όσον αφορά από εκεί και πέρα την ετοιμότητα του Ολυμπιακού Βόλου, Τσιακλάγκανος και Αγγελόπουλος δεν υπολογίζονται ως γνωστόν λόγω των σοβαρών  τους τραυματισμών, ενώ αργεί και η επιστροφή του νεαρού Χανέλι, που ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα. Παράλληλα, ένα πρόβλημα με θλάση αντιμετωπίζει και πάλι ο Καραμήτσος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.