Ιμεράι: “Θέλω να κάνω αντιπολίτευση και σε κάθε κακό να βγαίνω και να τους βρίζω”

Ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, ξεσπάθωσε  για ακόμα μία φορά εναντίον όσων τον έδιωξαν σύμφωνα με την άποψή του, από τους κυανόλευκους.

Φιλοξενούμενος ζωντανά στο στούντιο του Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico τόνισε ότι εκδιώχθηκε από ανθρώπους που του την είχαν στημένη και δεν έφυγε από την ομάδα. Μάλιστα, χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά “πουθενάδες”, αλλά και “αλήτες” τα άτομα εκείνα, που μέσω των πρακτικών τους τον οδήγησαν να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί για ποιον λόγο ασχολείται με τη Νίκη Βόλου, ενώ τους κατηγόρησε ότι δε θέλουν την ομάδα τους ψηλά, διότι χάνουν τον έλεγχό της.

Ανέφερε ακόμη πως, πριν τη Γενική Συνέλευση, δε γνώριζε για το ενδιαφέρον του Αλέξη Παπακωνσταντίνου για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της νέας ΠΑΕ Νίκη Βόλου και υποστήριξε πως απέσυρε το ενδιαφέρον του για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας, για να μη σταθεί εμπόδιο στο καλό της.

Παράλληλα, μίλησε για το αγωνιστικό, λέγοντας πως το απωθημένο κάποιων ήταν ο Κέρι, γιατί  επειδή ήταν ο παίκτης του προέδρου, κι ότι αντιλήφθηκε αργά πως υπήρχαν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που είχαν φιλικές σχέσεις με άλλους διοικούντες της ομάδας κι αν το είχε καταλάβει νωρίτερα, “θα είχαν πάρει τον π…ο, ακόμα και 500 χρόνια να ήταν στην ομάδα”.

Συν τοις άλλοις ο κ. Ιμεράι ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και με ελαφρώς ειρωνική διάθεση είπε πως θα τεθεί, πλέον, στην πλευρά της αντιπολίτευσης της ΠΑΕ, για να δει κι αυτός πώς είναι η αντιπολίτευση και σε κάθε κακό που γίνεται να βγαίνει και να βρίζει.

Εντύπωση έκαναν τα λόγια του πρώην διοικητικού ηγέτη της Νίκης ότι κάποιοι αλήτες, όπως τους χαρακτήρισε, έδειραν άνθρωπο που τον υποστήριξε στη Γενική Συνέλευση, ενώ διαβεβαίωσε πως δε συγχωρήσει το κλάμα του γιου του, όταν χάθηκε η άνοδος στην Ηγουμενίτσα. Τέλος, να σημειωθεί ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με μία πιο μικρή ομάδα.

Αναλυτικά ο Νίκος Ιμεράι μίλησε:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.