Ιμπάνεζ: Πρώτη φορά φεύγω εκτός Αργεντινής και θέλω να το απολαύσω

Ένα “οκτάρι” που βρίσκεται πολύ συχνά στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθεί συνεχώς να απειλήσει είναι ο Εμάνουελ Ιμπάνεζ, όπως περιέγραψε ο ίδιος τον εαυτό του. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Magnesiasports:

«Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Αργεντινή και είναι μία ωραία εμπειρία και θέλω να το απολαύσω. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μπορώ να βοηθήσω και το αμυντικό χαφ της ομάδας, αλλά κυρίως είμαι ένας μέσος με επιθετικά χαρακτηριστικά, που πατά εύκολα στην περιοχή και μπορεί να δημιουργήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή κίνδυνο στην αντίπαλη άμυνα, ενώ ψάχνω και το γκολ. Μπορώ επίσης να συνεργαστώ εξαιρετικά με τους πιο επιθετικούς παίκτες που βρίσκονται μπροστά μου. Στην Αργεντινή πάντα έπαιζα ως εσωτερικός δεξιός μέσος και προς την επίθεση. Εξαρτάται από μένα αν θα προσαρμοστώ άμεσα και πόσο γρήγορα θα ενταχθώ στην ομάδα. Νομίζω ότι δεν έχουμε μεγάλες διαφορές (σ.σ. ποδοσφαιρικά).

Η Ελλάδα είναι μία καταπληκτική χώρα, βρίσκεται πιο ψηλά από μας σε ό,τι αφορά το επίπεδο ζωής, παρόλο που εμείς έχουμε μεγαλύτερο πληθυσμό. Είμαι λίγο αγχωμένος, γιατί περιμένω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου την Τετάρτη. Είναι μία νέα ομάδα και μία νέα επαφή και περιμένω με αγωνία να το ζήσω όλο αυτό».

Να επισημάνουμε ότι με τους τρεις Αργεντινούς θα γνωριστεί για πρώτη φορά ο Στάικος Βεργέτης την Τρίτη, μέρα κατά την οποία επιστρέφει στον Βόλο.

O τεχνικός διευθυντής της Νίκης, Ρήγας Στύλας, με τους τρεις νεοαποκτηθέντες Αργεντινούς στο Π. Μαγουλάς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.