Ιωάννα Παρισάκη: Ένα αστέρι επιστρέφει στην Αργώ

Τον τίτλο “Ένα αστέρι επιστρέφει” επέλεξε η διοίκηση της Αργούς για την ανακοίνωση της απόκτησης της 23χρονης Ιωάννας Παρισάκη, που γυρίζει στην ομάδα που την ανέδειξε και στην πόλη της. Μ’ αυτήν την κίνηση η Αργώ ενισχύεται πολύ ενόψει της συμμετοχής της για πρώτη φορά στην Α2 γυναικών. Η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στη γυναικεία ομάδα της Αργούς μιας από τις πλέον κορυφαίες παίκτριες του Ελληνικού Βόλεϊ, της Ιωάννας Παρισάκη. Η αθλήτρια με τις τεράστιες επιτυχίες πήρε τη μεγάλη απόφαση και αφήνοντας πίσω προτάσεις μεγάλων ομάδων Α1 κατηγορίας επιστρέφει στην γενέτειρά της και στην ομάδα της Αργούς, για να την βοηθήσει στη δύσκολη πλέον κατηγορία της Α2.

Η Ιωάννα που ξεκίνησε τα βήματα της στην ΑΡΓΩ, αγωνίστηκε στη συνέχεια στην Νίκη Αλεξανδρούπολης Α2 για τρία χρόνια και έπειτα μετακινήθηκε στο Α.Ο.Αιγάλεω (pre League) όπου αγωνίσθηκε την σεζόν 2019-2020. Έχει πλούσιο βιογραφικό και στο Beach volley με την Εθνική Νεανίδων.
1η θέση Κ20 Βαλκανικό Αλβανία
3η θέση Κ20 Βαλκανικό Ελλάδα
1η θέση Κ20 Πανελλήνιο Ελλάδα
9η θέση Ευρωπαϊκό Κ20 Κύπρος
4η θέση master Γυναικών 2013
1η θέση Κ20 Βαλκανικό Ρουμανία
9η θέση Ευρωπαϊκό Κ22 Ελλάδα
4η θέση Βαλκανικό Γυναικών Ελλάδα
3η θέση Βαλκανικό Κ22 Σκόπια
2η θέση master Γυναικών 2016
1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη 2016.
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης.
Μια κορυφαία αθλήτρια με κύριο στοιχείο της τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και την σεμνότητα πάρα τις τεράστιες επιτυχίες, η Ιωάννα θα ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος στην πόλη μας.
Με την επιστροφή της Ιωάννας Παρισάκη στην ΑΡΓΩ η επίτευξη των φετινών στόχων θα γίνουν πραγματικότητα.
Καλώς ήρθες, Ιωάννα μας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο”.

Έμειναν και δυο “πιτσιρίκες”

Η Αργώ έκανε γνωστή και την ανανέωση της συνεργασίας με δύο πιτσιρίκες, την 15χρονη Β. Κασιούρα και την 16χρονη Χ. Παΐλα. Οι ανακοινώσεις:

Για την Κασιούρα:

“Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Βασιλική Κασιούρα (2005, ακραία). Η Βασιλική, αθλήτρια των ακαδημιών της Αργούς, ξεχώρισε από μικρή ηλικία με το ταλέντο της. Τα έτη 2017-2018 συμμετείχε στην Προεθνική ομάδα Παγκορασίδων. Αγωνίζεται σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κορασίδων-Νεανίδων και τα δύο τελευταία χρόνια πάρα το νεαρό της ηλικίας της στη γυναικεία ομάδα, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις αμυντικές και επιθετικές της δυνατότητες. Η φέρελπις αθλήτρια θα συνεχίσει να καρφώνει και για τη νέα σεζόν για το γυναικείο τμήμα, ενισχύοντας την επιθετική ζώνη με τις ικανότητές της. Ευχόμαστε στη Βασιλική καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες”.

Για την Παΐλα:

“Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Χρύσα Παΐλα (2004, κεντρικός). Η Χρύσα, αθλήτρια των ακαδημιών της Αργούς, αγωνίζεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κορασίδων-Νεανίδων και τη φετινή σεζόν αγωνίσθηκε και στην γυναικεία ομάδα, όπου βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αθλήτρια διακρίνεται για το πάθος της, το οποίο απέδειξε αγωνιζόμενη ως τραυματίας στο Final 4 Νεανίδων, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα της στον θεσμό. Ευχόμαστε στη Χρύσα καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.