Ίωση «χτύπησε» τον… Διαγόρα Στεφανοβικείου

Mπορεί ο Διαγόρας Στεφανοβικείου να γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Πιερικό την περασμένη Κυριακή, ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει αφού η ομάδα του Στέλιου Αρσένου «καίγεται» για βαθμούς, αναζητώντας διέξοδο και λύσεις για να «ξεκολλήσει» από την ουρά της βαθμολογίας.

Η επιμονή και η πίστη στις δυνάμεις της ομάδας είναι το κύριο χαρακτηριστικό στις προπονήσεις για μία ακόμη εβδομάδα, με τον Διαγόρας να προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον φιλόδοξο για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο ΑΟ Σελλάνων, που βρίσκεται ήδη στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 28 βαθμούς. Ωστόσο αυτή η πίστη και η επιμονή των μελών του Διαγόρα δοκιμάζεται αρκετά τις τελευταίες ημέρες λόγω… ίωσης που έχει κυριολεκτικά σαρώσει την ομάδα!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά συνολικά παίκτες βρίσκονται λίγο ή περισσότερο αντιμέτωποι με ίωση, με αποτέλεσμα να παρατηρείται εν μέρει λειψανδρία στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Έστω και με αυτά τα δεδομένα πάντως ο Στέλιος Αρσένος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την 19η αγωνιστική και ενώ απομένουν οκτώ συνολικά για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με την ομάδα των Σελλάνων είναι κομβική πάντως για τον Διαγόρα που θέλει βαθμούς και εκτός έδρας πλέον για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο φέτος και για την διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Βέβαια, τον ίδιο στόχο έχει και η αντίπαλη ομάδα, έστω και αν αισθάνεται πιο άνετα στη μάχη της παραμονής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.