Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ: Και οι αγώνες συνεχίζονται…

Πολλές ασχολίες είχε η αγωνιστική ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ με δυο συνεχείς συμμετοχές σε αγώνες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα 5 & 6 Ιουνίου και 12 &13 Ιουνίου αντιστοίχως.

Συγκεκριμένα δυο κορυφαίοι αθλητές του ομίλου ο Η. Κίσσας και η Α. Χένρι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διεθνή αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων στο Athens Equestrian Festival CSI1*, ο οποίος έγινε στο κεντρικό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκοπούλο και στον οποίον αγωνίστηκαν αθλητές από διάφορες χώρες. Οι Βολιώτες ιππείς  αποκόμισαν χρήσιμη εμπειρία δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους για αγώνες αυτού του επιπέδου.

Φαβορί στον αγώνα υπήρξε αναμφισβήτητα η Α. Χένρι με τον ίππο Contessa που μαζί διεκδίκησαν την 7η θέση στην κατηγορία 1.10μ.

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να συμμετάσχει στο 2ο Διασυλλογικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος. Εκεί ο μικρότερος αθλητής του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ – ο Οδυσσέας Βασάλος με τον ίππο Marine έκλεψαν την παράσταση ολοκληρώνοντας δυο διαδρομές στη μικρή κατηγορία 0.80μ. Η Α. Χένρι συνέχισε την ανοδική της πορεία που καλά κρατεί στους τελευταίους αγώνες, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στη κατηγορία 1μ και 1.05μ. ενώ η προπονήτρια του ομίλου Α. Ανετοπούλου συμμετείχε για πρώτη φορά με τον ίππο Unique και μαζί κατέλαβαν την 4η θέση στη κατηγορία 1.05μ.

Οι αγώνες για την ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.